NAUE en Prosé bundelen krachten

Geosynthetische fabrikant NAUE en Prosé Geotechniek kondigen joint venture NAUE Prosé aan.

Van productontwikkeling, productie en levering tot planning en installatie: NAUE is leider op de wereldmarkt voor full-service van succesvolle, ecologische, langdurige en duurzame geotechnische oplossingen. Prosé Geotechniek heeft een lange historie in het leveren en installeren van geotechnische materialen op de Nederlandse en internationale markt.

De joint venture NAUE Prosé zal het complete NAUE productenpakket aanbieden, alsmede het installeren van het productenpakket. Een toegevoegde waarde zullen de ontwerpdiensten zijn die de nieuw opgerichte firma via het eigen ingenieursbureau van de NAUE groep aanbiedt.

"Wij zijn erg blij de start van NAUE Prosé aan te kunnen kondigen", zegt algemeen directeur Alexander Naue van de NAUE groep. "Deze fusie onderstreept ons streven elke markt zo goed mogelijk te bedienen. Het is een duidelijk signaal voor onze betrokkenheid bij de Nederlandse markt."

"Dit zijn zeer enerverende tijden" voegt Peter Prosé, sales director van NAUE Prosé toe. "In het verleden hebben wij NAUE producten geleverd omdat we van de hoge kwaliteit ervan overtuigd waren. Het is een geweldige mijlpaal nu deel uit te maken van de NAUE groep."

NAUE is een van 's werelds grootste producenten van geosynthetische kunststoffen. Met 500 werknemers opereert het bedrijf vanuit het hoofdkantoor in Duitsland en dochterondernemingen en kantoren over de hele wereld. NAUE beschikt over een onderzoeksafdeling en een ingenieursbureau voor klantspecifieke vragen.

Contact

NAUE Prosé Geotechniek B.V.
Aldlânsdyk 3
9056 LK. Koarnjum

Postadres:
Postbus 564
8901 BJ Leeuwarden

tel.nr 0031-58 257 2954
tel.nr. 0031-6 814 63 121

mail: prose@naue.com
www.naue-prose.com