Fundamenteel beter funderen met de Pile Pusher Pro

Fundamenteel beter: voor de buurt, voor de natuur én voor de betrouwbaarheid. Trots lanceert A.P. van den Berg GeoTechnology de campagne ‘Fundamenteel beter…’ voor de Pile Pusher Pro.

De Pile Pusher Pro, een machine waarmee prefab fundeerpalen de grond ingedrukt worden, is een noviteit voor Europa. In Azië is de indrukmethode echter al meer dan 15 jaar een volwaardig en onderscheidend alternatief voor het heien van prefab en in de grond gevormde palen. Het internationale bedrijf A.P. van den Berg GeoTechnology uit Heerenveen importeert de bewezen technologie uit China en distribueert deze, in een aan de Europese wet- en regelgeving aangepaste vorm, in Europa. Het bedrijf voegde bovendien een uniek data-acquisitiesysteem toe. Dit systeem verzamelt waardevolle operationele data om het fundeerontwerp te valideren.

Campagne

Met de campagne ‘Fundamenteel beter…’ wil A.P. van den Berg niet alleen fundeerbedrijven nader informeren over de voordelen van deze machine, maar ook overheden, wooncorporaties, vastgoedbedrijven, bouwbedrijven en ingenieursbureaus op de hoogte brengen van de mogelijkheid om hun bouwprojecten fundamenteel beter uit te laten voeren.

Zien is geloven?

Meer weten? Bekijk de Pile Pusher Pro in actie via www.pilepusherpro.nl