Memberships

Home > Memberships

Het vakblad en kennisplatform Geotechniek is al 25 jaar hét toonaangevende vakblad voor de GWW-sector en het geotechnische werkveld in Nederland en België. Met Geotechniek worden (in print) 4 tot 5x per jaar ca. 3.500 professionals en potentiële prospects in de GWW-sector bereikt. Ook de aan het vakblad gerelateerde website wordt – m.n. vanwege het pdf-archief van alle gepubliceerde artikelen- veelvuldig geraadpleegd.

Het vakblad en kennisplatform wordt door vele organisaties ondersteund. In Nederland is Geotechniek het officiële orgaan van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs, Afd. Geotechniek. In België wordt Geotechniek ondersteund door ie-net, WTCB , BGGG en ABEF. Naast voornoemde partijen zijn vele organisaties uit de GWW-sector Member van Geotechniek (u kunt deze partijen terugvinden onder de sponsorindex in iedere reguliere editie op pagina 4 en 5).

Het vakblad en kennisplatform Geotechniek biedt ook uw organisatie de mogelijkheid Member te worden. Hiermee is uw organisatie het gehele jaar zichtbaar in print en online! Aan de diverse Memberships is namelijk ook een publiciteitspakket gekoppeld. U kunt kiezen uit een klein of groter Membership en dus ook uit een klein of groter publiciteitspakket. Er valt te kiezen uit een Associate Membership, Silver Membership, Silver Plus Membership, Gold Membership en Executive Gold Membership. Hoe e.e.a. er in de vermeldingen uit komt te zien kunt u vinden op de pagina’s 4 en 5 van iedere reguliere editie (kijk hiervoor naar de meest actuele pdf van een reguliere editie op deze website).

Indien ook uw organisatie het belang van kennisuitwisseling- en verspreiding voor de branche wilt onderstrepen, dan verwelkomen wij u graag als Member. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Laat ons uw interesse weten via onderstaand formulier.

Informatie aanvraag Memberships