Abonneren

Home > Abonneren

Word nu ook abonnee!

Bedrijven en organisaties die als member verbonden zijn aan Geotechniek ontvangen, afhankelijk van hun publiciteitspakket, 1 of meerdere toegangsaccounts tot het pdf-archief, t.w.: Lite Members 1x, Associate members 2x, Silver members 5x, Silver Plus members 10x, Gold members 15x en Executive Gold Members 25x. Extra accounts zijn tegen gereduceerd tarief voor members bij te bestellen.

Hardcopy (print)

160,- per jaar
excl. btw
Kies hardcopy

4x per jaar de ontvangst van het vakblad Geotechniek (incl. Geokunst en Geo Water) als hardcopy (print).

Hardcopy (print) + pdf-archief

240,- per jaar
excl. btw
Kies combi

4x per jaar de ontvangst van het vakblad Geotechniek (incl. Geokunst en Geo Water) als hardcopy (print) + digitale toegang pdf-archief.

Alleen pdf-archief

140,- per jaar
excl. btw
Kies pdf-archief

4x per jaar de ontvangst van het vakblad Geotechniek (incl. Geokunst en Geo Water) als hardcopy (print).

3 vakbladen in 1 hardcopy!

Het vakblad Geotechniek is een informatief/promotioneel onafhankelijk vaktijdschrift dat beoogt kennis en ervaring uit te wisselen, inzicht te bevorderen en belangstelling voor het gehele geotechnische vakgebied en aangrenzende vakgebieden te kweken.

Het vakblad Geokunst, dat opgenomen is in het vakblad Geotechniek, is eveneens een onafhankelijk vaktijdschrift, uitgegeven i.s.m. de Nederlandse Geotextiel Organisatie (NGO).
Het is bedoeld voor kennisinstituten, producenten, beleidsmakers, opdrachtgevers, ontwerpers, aannemers en uitvoerders van werken in de grond-, weg- en waterbouw en de milieutechniek.
Geokunst stimuleert kennis over duurzaam ontwerpen, verantwoord gebruik en bouwen met hoogwaardige geokunststoffen met vele toepassingen in de civiele techniek, waterbouw, milieu en bouw.

Het vakblad Geo Water is het derde vakblad dat is opgenomen in Geotechniek.
Geo Water is een informatief/promotioneel onafhankelijk vaktijdschrift dat beoogt kennis en ervaring uit te wisselen, inzicht te bevorderen en belangstelling voor de waterbouwsector in Nederland en België te kweken vanuit een vnl. geotechnische invalshoek.

Combinatie-abonnement

Met een abonnement print & digitaal valt niet alleen 4x per jaar de nieuwste editie van Geotechniek bij u als eerste in de bus, maar heeft u tevens toegang tot het digitale pdf-archief van het vakblad waar u alle eerder verschenen edities, vanaf de eerste jaargang tot heden, kunt terugvinden.